Romeyn Tailors Barneveld, Barneveld
Over Romeyn Tailors Barneveld
Romeyn Tailors Barneveld

Welkom bij Romeyn Tailors.
 
Romeyn Tailors is gespecialiseerd in pakken, jasjes, shirts en vrijetijdskleding voor mannen. Dit familiebedrijf van vier generaties staat synoniem voor kwaliteit met oog voor detail.

Romeyn Tailors brengt Italiaanse en Britse mode bij elkaar. Door deze combinatie van de mode-invloeden brengt Romeyn Tailors een unieke hedendaagse collectie voor de man van de wereld. We hebben een duidelijke visie op mannenmode, gebasseerd op traditie, maar op een frisse manier vertaald naar nu.

De winkels van Romeyn Tailors zijn gevestigd in Barneveld en online op www.romeyntailors.nl of www.romeynonline.nl.

Wat betekent stijl voor jou? Stel deze vraag aan honderd verschillende mannen en je krijgt minstens honderd verschillende antwoorden. Dat is volgens ons niet zo gek, want wij geloven dat stijl een verlengstuk moet zijn van je persoonlijkheid en wat je draagt een vertaling moet zijn van wie jij bent, hoe je leeft, welke doelen je wilt bereiken en waar je van houdt.

Pakken, shirts, dassen, schoenen, geurtjes, gifts, tassen, designers jeans en maatwerk, hier vindt de moderne man alles wat hij nodig heeft om elk moment van de dag stijlvol te verschijnen. Deze gentleman’s store biedt inspirerende artikelen van authentieke, internationale merken, zorgvuldig samengesteld door de vierde generatie Romeyn. We willen jou inspireren met hetgeen dat ons inspireert. Van de mooiste interieurs en coolste wagens tot aan de meest bijzondere overnachtingen en stijlvolste laatste mode.

Bekijk onze winkel ook op Locals United.

BEKIJK ALLE PRODUCTEN
Adres gegevens
  • Romeyn Tailors Barneveld
  • Langstraat 35
  • 3771 BB Barneveld
Openingstijden
Maandag 13:30 - 17:30
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 21:00
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag Gesloten