TROUWEN

TROUWEN

Het huwelijk is één van de belangrijkste gebeurtenissen in een mensenleven. Er gaat namelijk weinig boven de beslissing om het leven voort te zetten met de liefde van je leven. En op die dag wil je er uiteraard piekfijn uitzien… Of het nu klassiek of extravagant is, 1 ding staat vast: Je zult er geweldig uitzien en je goed in je vel voelen. Romeyn Tailors is het juiste adres voor een trouwpak, al jaren zijn wij de specialist en kunnen het pak helemaal naar jouw wensen op maat maken. Keuze uit prachtige Italiaanse stoffen.

KIES JOUW TROUWKOSTUUM IN STIJL

Nodig jouw getuige(n), jouw vader en jouw toekomstige schoonvader uit voor een dag plezier. We trekken graag de tijd voor jullie uit. Genoeg tijd voor een drankje, om te luisteren naar uw behoeften & wensen en voor wat quality time onder mannen.

JOUW KOSTUUM BESTELLEN

Wij adviseren je in het model van het pak, de details, kleur en stof.

Ongeveer vijf weken na de bestelling, nodigen we je weer uit om het afgewerkte trouwkostuum te passen en een laatste controle te doen. Eventuele wijzigingen worden, indien nodig, ter plaatse opgemeten en we maken een vervolgafspraak.

AFSPRAAK MAKEN

Interesse in een trouwkostuum dat je als gegoten zit? Maak nu een afspraak en we maken er iets onvergetelijk van. Kom gerust langs voor meer informatie of bel direct voor een afspraak 0342-452954 of stuur een mail naar barneveld@romeyntailors.nl.